Lash & Nail Perfection…

Openingstijden: alleen op afspraak

Meer over

Lash lifting


Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers.

Lash lifting techniek

Uw wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof...

Tijdens de Lash lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren. Om de wimpers vervolgens in model te houden wordt er een fixeergel aangebracht. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash lifting behandeling is tegen alles bestand!

Nazorg

  • De eerste 24 uur mogen uw wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken
  • Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat
  • Probeer niet op uw ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren
  • Reinig uw ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan

Lash lift kan niet bij

Uiteraard staat jouw veiligheid voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash lift toe te passen.

  • Alopecia of chemotherapie
  • Conjunctivitis (pus, rode ogen)
  • Overgevoeligheid voor peroxide

LET OP!
Een allergie kan altijd ontstaan, gelukkig is dit heel zeldzaam, maar de behandeling is altijd uw eigen risico, aangezien wij dit ook niet van te voren kunnen weten. Mocht dit het geval zijn dient u contact op te nemen met uw huisarts, deze zal een hormoonzalf voorschrijven waardoor de allergie snel zal afnemen.