Lash & Nail Perfection…

Openingstijden: alleen op afspraak

Meer over

Gellak


Een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel.

De lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn ook meteen droog, u hoeft dus niet lang te wachten omdat anders uw nagellak beschadigd! U kunt meteen weer door met uw bezigheden.

De gellak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen.

De Gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel.

Wat houd deze behandeling in:

Vooraf worden uw nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt. Wilt u de nagels alleen gelakt hebben, dan beginnen we met een laagje basis gel. Deze wordt in de nieuwste UV lamp met LED technologie uitgehard. Dit gaat veel sneller dan in een traditionele UV lamp.
Als u de nagels ook verstevigd wilt hebben, herhalen we deze stap. Indien nodig, zelfs nog een keer.
Daarna brengen we de gel lak in de door u gekozen kleur aan in 2 dunne laagjes die ook weer afzonderlijk worden uitgehard in de UV LED lamp.
We sluiten af met een top gel voor een mooie glanzende nagel.

Ondanks er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit niet een dikke nagel als resultaat.
Met deze gel lak heeft u binnen zeer korte tijd mooie stevige, glanzende nagels.

De gel lak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk. Omdat de gellak meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig. Belangrijk daarbij is in elk geval dat u minimaal 1 maal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie.